Schakel Vittoria Schilders ook in

Daarom Vittoria Schilders

Door goed en vakkundig voor te bereiden houdt u veel langer plezier van het door ons gemaakte schilderwerk. Houtwerk van uw huis beschermen tegen alle weersinvloeden met het doel onderhoudsvrij te genieten, begint dit bij ons met een efficiënte plan van aanpak. Dit stelt ons in staat keiharde garanties te geven.

  • We zijn nooit te laat

  • Eventuele overlast minimaal

  • Tevredenheid gegarandeerd

Ja – tenzij nadrukkelijk anders vermeld (en alsdan vooraf) is een prijsopgave is vrijblijvend, kost niets en schept geen enkele verplichting.

Ja – We geven garantie op schilderwerk en laten klanten kiezen uit een garantie plan vanaf tenminste 5 of 10 jaar.

Ja – Alle Vittoria Schilders zijn goed verzekerd. U hoeft zich geen zorgen te maken om werkzaamheden of vakkundigheid.

Grof taalgebruik en harde muziek horen niet thuis in ons team. Wij vinden goede communicatie erg belangrijk. Wij plaatsen mobiel sanitair (toilet) waar wij gebruik van maken.

Ja wij voeren giftige stoffen af en zorgen tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden ervoor dat flora en fauna niet beschadigd wordt.

Ja hier hebben wij hoogwaardige apparatuur voor om te bepalen of er gerepareerd en geschilderd kan worden. De luchtvochtigheid en temperatuur bepaalt immers of werkzaamheden verricht kunnen worden.

Ja wij nemen ook werk aan op uurbasis. Voor vragen komen wij graag in contact.

Vertragingen kunnen altijd voorkomen door wisselende weersomstandigheden, onvoorziene werkzaamheden echter worden deze altijd met onze klanten besproken.

Daar is over nagedacht

Goed geregeld

  • Zo laag mogelijke overlast

  • Geordende werkplek

  • Veilig werken

  • Goede communicatie

  • Leren door te luisteren

  • Goed geregeld

Zo laag mogelijke overlast

Wij dragen zorg voor een geordende werkplek met een zo laag mogelijke overlast voor onze klanten en haar eventuele buren.

Harde muziek in de buitenlucht, telefoongesprekken in of nabij de woning, winkel of andere werkplek en grove communicatie horen niet thuis in ons team.

Veilig werken, communiceren en elkaar ondersteunen in de werkzaamheden sluiten wel bij ons aan. Door samen hierover in gesprek te blijven, leren wij van elkaar. M.b.t. sanitaire voorzieningen plaatsen wij in overleg met de klant een toilet cabine welke wekelijks wordt geleegd door een externe partij.

CONTACT

Traditioneel Schilderwerk met oog voor kwaliteit

En we doen er alles aan om overlast zoveel mogelijk te beperken. Vittoria Schilders, goed geregeld!
CONTACT